<<Nu
cu mult timp in urma Clubul Sportiv de Arte Martiale HONTAI a implinit 15 ani de existenta ca persoana juridica, adica "cu acte in regula". Pare putin pentru cel ce priveste din afara, dar cine a fost alaturi de mine in acest timp a trait o trepidanta si totodata frumoasa poveste. In toti acesti ani nu a lipsit nimic din tot ceea ce viata ne putea oferi; sperante, impliniri, ritmul trepidant al antrenamentelor, competitii, victorii, dar si inerentele nereusite. La cat de putine cuvinte se poate rezuma o viata...
Nu as reusi sa numesc toti elevii-sportivii care au dat viata clubului in acest rastimp, si aceasta intr-un climat destul de vitreg sportului-performantei. Cu siguranta fiecare dintre ei a inteles ca facand parte din C.S.A.M. HONTAI - cu alte cuvinte punand suflet in orice actiune a clubului, incepand de la antrenamentul de baza- creeaza o entitate prin care se educa si se maturizeaza, prin care se fac OAMENI.
Care sunt toti acestia?! O oarecare parte se regaseste in aceasta fotografie de mai sus, cea mai buna parte se regaseste in inima mea si a fiecaruia care a trait istoria alaturi de mine.
Cu aceasta ocazie multumesc tuturor pentru anii impartasiti impreuna.
Sensei; Ilie Icala>>



Un comentariu:

  1. sunt mandru sa ma aflu enumerat printre sportivii mai sus mentionati!!este o adevarata onoare sa fac partea din clubul HONTAI si ceea ce reprezinta el si mai ales de faptul ca am fost antrenat de domnul antrenor Ilie Icala!!! Regret ca a trebuit sa plecati.Sunt sigur ca in viitorul nu foarte departat ne vom intalni(din motive profesionale sau nu..) Tot respectul.
    Bogdan Stanciu

    RăspundețiȘtergere